Vitapur | Kranj | Supernova Qlandia

Polepšajte si dan s kakovostnimi izdelki za kuhanje, spanje, kopalnico in prosti čas. Vitapur prinaša izbrane blagovne znamke za dom po ugodni ceni.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Popusti
MEGA BONUS
VITAPUR z dodatnimi prihranki do 50 €!
Velja od: 21. julij 2021

Vitapur začenja z akcijo MEGA BONUS, ki ti prinaša takojšnji prihranek do 50€! Verjamemo, da še vedno sanjaš o novem ležišču ali vzglavniku, novi ponvici ali loncu Rosmarino, ali pa posteljnini Svilanit, ki te bo prebujala v sveža poletna jutra. Izpolni si željo, samo do sobote, 31. julija! Preverite kakšne prihranke lahko pridobiš ob nakupu:

  • ob nakupu nad 50 €: takoj prihraniš 5 €
  • ob nakupu nad 100 €: takoj prihraniš 10 €
  • ob nakupu nad 200 €: takoj prihraniš 20 €
  • ob nakupu nad 500 €: takoj prihraniš 50 €

Akcija velja tudi na aktualne poletne sezonske popuste od -40 do -70 %! Vabljeni v trgovine Vitapur ali na www.vitapur.si!
 

VAŠ VITAPUR.

Do -70%
Vitapurjevi poletni sezonski popust
Velja do: 2. avgust 2021

Prihranite od 40 % pa kar do 70 % in izbirajte med več kot 1000 izdelki: vzglavniki in ležišči, posteljnino Svilanit, potovalnimi kovčki Scandinavia, različnimi nahrbtniki NES in kakovostno posodo Rosmarino. Ležišča pa vam ponujamo že za 119,94 €. NE spreglejte tudi čudovitih najnovejših plažnih torb Svilanit, podlog za plažo ali kampiranje in plažnih brisač, ki bodo vaše poletje še polepšali. Pohitite, zaloge že krepko pojenjajo, zato vabljeni v Vitapur!

Vitapur je prava izbira za popolno udobje doma

Iščete kakovostno ležišče, na katerem se boste zbudili naspani in polni energije, lepo bombažno posteljnino, ki bo vnesla novo energijo v vašo spalnico, dekorativni tekstil ali profesionalno kuhinjsko posodo in pekače za podvige v kuhinji? V nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj ne spreglejte trgovine Vitapur, kjer vas pričaka vse za dom, spanje, kuhanje in prosti čas po izjemno ugodni ceni.

Trgovina Vitapur se ponaša s širokim izborom kakovostnih blagovnih znamk, ki prinašajo udobje in najnovejše trende v vse kotičke vašega doma. Privoščite si boljše spanje z vzglavniki, odejami in posteljnino Vitapur in Vitapur Family ter ležišči Hitex. Priljubljena ležišča iz lateksa, hladno stisnjene pene in žepkastih vzmeti optimalno podpirajo vaše telo v prav vsakem spalnem položaju. V kuhinji vas bo navdušila premium znamka posode, nožev in opreme za kuhanje Rosmarino, kuhinjske krpe, predpasnike, kopalne plašče, brisače in še veliko več pa boste našli v ponudbi priznane znamke Svilanit. V ponudbi trgovine so še kakovostni pripomočki za čiščenje Kvikk, nogavice, copati, potovalni program s kovčki, nahrbtniki in drugimi izdelki za prosti čas Scandinavia ter otroški program 4Kiddo, ki prinaša kocke za sestavljanje in najbolj prikupne plišaste igrače.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.