SUPER DARILO

DARILNE KARTICE

Osrečite svoje bližnje in jim podarite Darilno kartico Supernova! Pripravite se na sezono obdarovanj in kupite Darilno kartico Supernova že zdaj na infotočki Supernova Qlandia Kranj ali preko spleta. Darilne kartice Supernova so idealne za celoletno nakupovalno mrzlico in obdarovanje najbližjih, ko zmanjkuje časa in idej. Obdarovanec jih lahko koristi v 16 nakupovalnih centrih Supernova po Sloveniji.

Darilne kartice Supernova so vedno super izbira

Darilne kartice lahko kupite na info točkah izbranih nakupovalnih centrov Supernova (Ljubljana Rudnik, Ljubljana Šiška, Qlandia Kranj, Qlandia Kranj, Qlandia Krško, Qlandia Novo mesto, Qlandia Nova Gorica, Qlandia Ptuj, Qlandia Maribor in Qlandia Kamnik) , na avtomatu za prodajo darilnih kartic v Supernovi Nova Gorica ali preko nove spletne trgovine!

Koriščenje je možno v kar 16 nakupovalnih centrih in preko 700 trgovinah in lokalih po celi Sloveniji.

Darilna kartica Supernova vam je na voljo v fizični ali elektronski obliki, v večih SUPER motivih za vse priložnosti in velja 4 leta od datuma nakupa. Darilno kartico lahko preko spletne trgovine tudi personalizirate s svojo fotografijo.

Napolnite jo s poljubnim zneskom med 10 in 300 € (zaokroženo na 10 €), dobroimetje unovčujete postopoma, stanje pa preverite enostavno in hitro preko spletne strani.

Splošna določila poslovanja