Office Shoes | Kranj | Supernova Qlandia

Najboljše svetovno priznane znamke udobne, kakovostne in modne obutve na enem mestu.

Office Shoes

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Enkratna ponudba za neprimerljivo udobje

Od aktualnih trendov velikih metropol do sodobnih modnih ikon – Office Shoes vedno ponuja največje modne trende obutve, v katerih boste videti popolno v pisarni, na mestnih ulicah ali v prostem času. Tako tudi trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj nudi najrazličnejše modele obutve, s katero vam bo lepo na vsakem koraku. Izjemne pare čevljev odlikujejo moderno oblikovanje, kakovostni materiali, v katerih stopala dihajo, in udobni modeli za lahkotno hojo. Stalno ponudbo modnih superg, udobnih čevljev in salonarjev dopolnjujejo vedno nove kolekcije sezonskih modelov, kot so topli nizki in visoki zimski škornji ter sandali, balerinke in natikači, v katerih boste preganjali vročico poletnih dni. Obutev, s katero boste ustavljali poglede v vseh letnih časih, lahko odkrijete v različnih barvah in enkratnih potiskih ter z njimi v svoj videz vnesete najnovejše urbane trende. Z odlično kolekcijo za ženske in moške ter privlačnimi čevlji in športnimi copati za otroke Office Shoes obuje vso družino.

Da vam bodo čevlji služili še dolgo, pa nikar ne pozabite na kakovostno nego. V trgovini Office Shoes vam bodo strokovno svetovali ter vam ponudili izdelke in dodatke, s katerimi bo vaša obutev še dolgo udobna in lepa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodilne blagovne znamke obutve v Office Shoes

Office Shoes je specializirana mednarodna veriga prodajaln z obutvijo mednarodne prepoznavnosti, ki vse od ustanovitve leta 1996 temelji na vrhunskih storitvah in kakovosti blaga. Office Shoes ima v svoji verigi preko 150 trgovin v 13 evropskih državah, v katerih več kot 1000 zaposlenih vsak dan postreže preko 100.000 zadovoljnih strank.  

Poslanstvo podjetja je svojim kupcem ponuditi vrhunsko obutev svetovno znanih znamk, kot so Converse, Lacoste, Vans, Skechers, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Kitten, Gant, Napapijri, New Balance, Lauren, TOMS, Timberland, Puma, Dr. Martens in še mnoge druge. Office Shoes trgovine na najboljših lokacijah ter Office Shoes spletna trgovina imajo v svoji ponudbi obutev svetovno priznanih znamk po konkurenčnih cenah.

Novice
Najnovejši model
Lacoste model L001
13. oktober 2021

Najnovejši model L001 odraža elegantno športen stil. Oblika prikazuje popolno ravnovesje med življenjskim slogom in vsakodnevnimi aktivnostmi.

L001 vsebuje ikonske elemente blagovne znamke Lacoste, ki so trdno zapisani v zgodovino, prav tako tudi v DNK same blagovne znamke. Bodi del te zgodbe tudi ti. Na voljo v Office Shoes.

Že na voljo!
Vedno popularni Timberland modeli!
5. oktober 2021

Must-have vsake jeseni so Timberland modeli. Sedaj so ponovno na voljo v poslovalnici Office Shoes. Zagotovi si svoje.

Izbrano
Nova kolekcija blagovne znamke New Balance!
1. oktober 2021

Jesenske barve se odražajo tudi na modelih iz nove kolekcije. New Balance definitivno zmaga v teh lepih barvah.

Pridružite se jim tudi vi in pridite v Office Shoes po svoj par!

Za deževne dni
Z novo kolekcijo v deževne dni
28. september 2021

Nova kolekcija prinaša tudi čudovite modele za dež. Našli jih boste v poslovalnicah Office Shoes. Vabljeni!