dm | Kranj | Supernova Qlandia

Napolnite košarico z najnovejšimi trendi kozmetike, ličil, izdelkov za dom, zdrave prehrane in še veliko več! V drogeriji dm vas čaka vse, od kakovostnega baby programa za nego dojenčka do celo hitrega razvijanja fotografij.

dm

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Dm je drogerija, kjer vas vedno razveselijo ugodne cene

Razvajajte se ob odkrivanju vedno novih trendov kozmetike, make-upa in drugih kakovostnih izdelkov drogerije dm. Potrebujete novo kremo za obraz, ki bo zgladila prve gubice, šminko, maskaro, obstojen puder in druga ličila za popoln večerni 'look', kakovostno, okolju prijazno čistilo ali morda nežne pleničke iz naravnih materialov za občutljive ritke? Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj prinaša le najboljšo izbrano ponudbo za nego in dobro počutje. Široka ponudba priznanih blagovnih znamk, kot tudi odličnih lastnih blagovnih znamk, obsega najnovejše trende dekorativne kozmetike, lepotne izdelke za nego telesa in las, naravno kozmetiko, nego za moške, številne dišave in parfume po vedno ugodni ceni ter še veliko več za dobro počutje. Zdrava prehrana in prehranska dopolnila z vitamini in minerali, nežna otroška kozmetika za nego dojenčka in otrok, gospodinjski pripomočki, darilni seti ter ugodno tiskanje fotografij na Cewe avtomatu pa samo še zaokrožijo celovito ponudbo drogerije.

V trgovini poiščite brezplačno revijo active beauty ter aktualni dm katalog s številnimi akcijami in ugodnostmi za nakup najbolj priljubljenih izdelkov. Ne pozabite unovčiti točk na svoji kartici zvestobe dm active beauty za dodatni popust! Prijavite se lahko tudi na priljubljen dm tek ali dm Akademijo ličenja s priznanimi make-up artistkami ter sodelujete v številnih nagradnih igrah za izjemne nagrade in darila ob nakupu.

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.