Baby Center | Kranj | Supernova Qlandia

Vse na enem mestu za nosečnice, dojenčke in otroke do 14 let. Modna oblačila, obutev in modni dodatki, otroška oprema, pripomočki in igrače vas razveselijo v Baby Centru.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Popusti
Black friday!
Teden izjemnih popustov
Velja do: 30. november 2020

Ne zamudite norih ugodnosti, ki smo vam jih pripravili v tednu črnega petka. Vse do 30. 11. izkoristite 15% popust na pohištvo in opremo, 20 % popust na obutev, 30 % popust na oblačila ter do 30 % popust na izbrane igrače in pripomočke. Ne spreglejte pa izbrane ponudbe, s popusti do kar 50 %!

Akcija velja od 24.11. do 30.11.2020 oziroma do odprodaje zalog v trgovinah Baby Center za izdelke po rednih cenah. Akcija ne velja za izdelke v aktualnih akcijah, klubskih akcijah z bonusi in ostalih promocijah ter za izdelke s popustom. Popusti se ne seštevajo. Celotno ponudbo in zalogo izdelkov si poglejte na www.babycenter.si.

Nov mesečni letak, nove ugodnosti!
Velja do: 8. december 2020

V teh vihravih časih nismo pozabili na potrebe in želje staršev in njihovih najmlajših!

Pred vami je letak ugodnosti, v katerem boste našli vse, kar potrebujete na nego in skrb za vaše malčke. Prelistajte ga na www.babycenter.si/iz-letaka in si oglejte novosti na naših policah ter izkoristite posebne akcije za vse male in velike začetke.

Baby Center, roka za vse vaše začetke

 

Baby Center je prva izbira za otroške srečne trenutke

Baby Center je trgovina, v kateri se vse začne – nakup prvega vozička, prvega medvedka, prvih copatkov in tudi čisto prvega poganjalčka. V mali oazi otroškega nasmeha in sreče boste našli najboljše izdelke preverjene kakovosti, ki bodo otroka korak za korakom varno spremljali na poti odraščanja in odkrivanja sveta.

V bogati ponudbi trgovine v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj boste s kakovostnim otroškim pohištvom hitro opremili otroško sobo, našli praktično previjalno mizo, posteljico, stolček za hranjenje ter kakovosten avtosedež za vse izlete. Poleg vrhunske otroške opreme, ki na prvo mesto postavlja varnost za vašega malčka, vam v Baby Centru nudijo še najbolj domiselne didaktične igrače in zunanja igrala, nežne kozmetične izdelke ter male, a nepogrešljive pripomočke, ki vam bodo olajšali vsakdan. Seveda otroški dan ni popoln brez pisanih oblačil. S pestro kolekcijo otroške mode od 0 do 14 let Baby Center poskrbi za kakovostna in udobna oblačila, obutev in modne dodatke v prav vsakem trenutku otrokovega dne. Od ljubkih pajacev, otroških kompletov ter baggy hlač za čez pleničke do trendovskih oblačil za skok v najstniška leta. Baby Center vedno poskrbi, da se bo vaš otrok počutil odlično.

Baby Center, dodatna roka za vse vaše začetke.

Že skoraj tri desetletja Baby Center stremi k temu, da bi kar se da olajšal težke čase, ki se občasno pojavijo pri vsakem starševstvu z namenom, da bi otrokom zagotovili čim lepše in čimbolj brezskrbno otroštvo. Zaupanje njihovih kupcev ter dolgoletna zvestoba, je največja motivacija, ki jim daje zagon za še bolj kakovostno svetovanje, za najbolj prefinjeno ponudbo izdelkov ter izvedbo storitev na kar najvišjem nivoju.

Baby Center se zaveda, kaj pomeni biti starš. To vedno nujno ne pomeni, da je pot lahka, sigurno pa pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče in veselja. Ker je včasih pot starševstva naporna, vam Baby Center vseskozi stoji ob strani, da bo kar se da pogosto le najlepša. Ker včasih ne zmoremo vsega sami in bi morda potrebovali dodatno roko in iskren nasmeh, vam Baby Center ponuja tisto roko, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila. 

Novice
Katalog igrač
Naj se vam izpolnijo vse želje …
Velja do: 5. januar 2021

Pred nami je dolgo pričakovani praznični čas, ko zadiši po slastnih piškotih, v kotu sobe pa nas razveseljuje bogato okrašena smrečica.

To obdobje je še posebej čarobno za naše najmlajše – pričakovanje daril pod smrečico, veselje ob odpiranju in izpolnitev najbolj skritih želja.

Da boste svojim malčkom narisali nasmešek na obraz, smo v Baby Centru pripravili katalog, poln imenitnih igrač, novosti in odličnih akcijskih ponudb. Vabimo vas, da ga prelistate, na spletu in v naših trgovinah pa izberete tisto »pravo« igračo, ki je na skrivaj že zapisana na seznamu skritih želja!

POGLEJ KATALOG >>

Baby Center, roka za vse vaše začetke.