Baby Center | Kranj | Supernova Qlandia

Vse na enem mestu za nosečnice, dojenčke in otroke do 14 let. Modna oblačila, obutev in modni dodatki, otroška oprema, pripomočki in igrače vas razveselijo v Baby Centru.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Popusti
Vikend akcija
Jesenski modni dnevi
Velja do: 4. oktober 2021

Ob nakupu dveh kosov oblačil po rednih mpc  kupec prejme - 20% popust.
Ob nakupu treh kosov ali več oblačil po rednih mpc  kupec prejme - 30% popust.
Ob nakupu dveh parov ali več obutve po rednih mpc  kupec prejme - 20% popust.

*Velja za nakup vseh oblačil in obutve po rednih cenah. Akcija ne velja za kombinacijo oblačil in obutve.

Baby Center je prva izbira za otroške srečne trenutke

Baby Center je trgovina, v kateri se vse začne – nakup prvega vozička, prvega medvedka, prvih copatkov in tudi čisto prvega poganjalčka. V mali oazi otroškega nasmeha in sreče boste našli najboljše izdelke preverjene kakovosti, ki bodo otroka korak za korakom varno spremljali na poti odraščanja in odkrivanja sveta.

V bogati ponudbi trgovine v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj boste s kakovostnim otroškim pohištvom hitro opremili otroško sobo, našli praktično previjalno mizo, posteljico, stolček za hranjenje ter kakovosten avtosedež za vse izlete. Poleg vrhunske otroške opreme, ki na prvo mesto postavlja varnost za vašega malčka, vam v Baby Centru nudijo še najbolj domiselne didaktične igrače in zunanja igrala, nežne kozmetične izdelke ter male, a nepogrešljive pripomočke, ki vam bodo olajšali vsakdan. Seveda otroški dan ni popoln brez pisanih oblačil. S pestro kolekcijo otroške mode od 0 do 14 let Baby Center poskrbi za kakovostna in udobna oblačila, obutev in modne dodatke v prav vsakem trenutku otrokovega dne. Od ljubkih pajacev, otroških kompletov ter baggy hlač za čez pleničke do trendovskih oblačil za skok v najstniška leta. Baby Center vedno poskrbi, da se bo vaš otrok počutil odlično.

Baby Center, dodatna roka za vse vaše začetke.

Že skoraj tri desetletja Baby Center stremi k temu, da bi kar se da olajšal težke čase, ki se občasno pojavijo pri vsakem starševstvu z namenom, da bi otrokom zagotovili čim lepše in čimbolj brezskrbno otroštvo. Zaupanje njihovih kupcev ter dolgoletna zvestoba, je največja motivacija, ki jim daje zagon za še bolj kakovostno svetovanje, za najbolj prefinjeno ponudbo izdelkov ter izvedbo storitev na kar najvišjem nivoju.

Baby Center se zaveda, kaj pomeni biti starš. To vedno nujno ne pomeni, da je pot lahka, sigurno pa pomeni stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče in veselja. Ker je včasih pot starševstva naporna, vam Baby Center vseskozi stoji ob strani, da bo kar se da pogosto le najlepša. Ker včasih ne zmoremo vsega sami in bi morda potrebovali dodatno roko in iskren nasmeh, vam Baby Center ponuja tisto roko, ki vas bo spodbujala, vodila in tolažila. 

Novice
E-letak
Novi letak otober 2021
Velja do: 16. november 2021

V našem novem e-Letaku preverite vse novosti in ugodnosti, ki smo jih ta mesec pripravili za vas.

Preslitajte letak >