L'Occitane | Kranj | Supernova Qlandia

Razvajajte svoje čute z zapeljivim vonjem Provanse. Naravna kozmetika L'Occitane prinaša harmonijo v vaš dan z izvrstnimi izdelki za nego obraza in telesa ter zapeljivimi dišavami.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Ko vas vonj Provanse zapelje na čutno popotovanje

Od svežih citrusov do intenzivnih vonjev sredozemskih začimbnic, preko nežnih češnjevih cvetov in čutne sivke. Vsak obisk trgovine L'Occitane vas ponese po prostranih doživetjih francoske pokrajine. Široka paleta kolekcij naravne kozmetike prinaša kakovostne negovalne izdelke za obraz, telo in lase ter omamne dišave za ženske, moške in dom. Spoznajte bogato teksturo karitejevega masla, učinke številnih inovativnih formul in najlepše vonje iz osrčja Provanse.

Pristen naraven ambient trgovine v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj vas bo takoj prevzel. Spoznajte najnovejše kolekcije ter izberite losjon za telo, gel za prhanje, hranilno kremo za roke, šampon ali parfum v očarljivi harmoniji dišav. Tu so še izdelki za nego občutljive kože, nego ustnic ter seveda ena najbolj priljubljenih kolekcij L'Occitane Immortelle z učinkom proti staranju za popolno nego zrele kože, ki vključuje bogato kremo za obraz, serum proti gubam ter kremo za nego kože okrog oči. Na policah trgovine vas čaka tudi veliko lepih darilnih kompletov za krasno dišeče darilo. Med obiskom se včlanite tudi v klub L'Occitane, v katerem se odvijajo ekskluzivne klubske akcije, ter prejmite popuste in privlačna darila ob nakupu, ki so rezervirana samo za člane.

L'Occitane – naravna kozmetika in dišave, ki prebudijo čute

Blagovna znamka L'Occitane zagotavlja le najboljše iz Provanse za edinstveno sijočo lepoto. Od ustanovitve leta 1976 L'Occitane goji preproste vrednote: pristnost, spoštovanje in užitek ob uporabi. Dovršene negovalne formule, zasnovane z visokokakovostnimi in sledljivimi naravnimi sestavinami, so razvite z vsem spoštovanjem do človeka, okolja in živali.

Vsak obisk trgovine L'Occitane je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranskega 'art-de-vivre' – umetnosti uživanja življenja.

V podjetju L'Occitane so leta 2006 ustanovili Fundacijo L'Occitane, ki se osredotoča na družbeno odgovorna dejanja in pobude. Trenutno sta v ospredju dve področji delovanja: pomoč slepim in slabovidnim po vsem svetu ter pomoč ženskam v Burkina Fasu pri doseganju njihove ekonomske neodvisnosti.