Vzajemna | Kranj | Supernova Qlandia

V poslovalnici Varuha zdravja, Vzajemne, lahko izveste koristne napotke o varovanju in zavarovanju vašega zdravja. Pogovorite s s svetovalci in si uredite zdravstveno zavarovanje po svoji meri.

Vzajemna

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Osebno svetovanje o zdravstvenem zavarovanju

V poslovalnici Varuha zdravja, Vzajemne, naše največje zdravstvene zavarovalnice, boste enostavno na enem mestu prišli do uporabnih informacij s področja zdravja in ponudbe zavarovanj. Na voljo so vam izkušeni svetovalci, ki z veseljem priskočijo na pomoč z odgovori ter poskrbijo za hitre in kakovostne storitve. Izbor in sklenitev zavarovanja po vaši meri je torej vedno pri roki.

Pozanimajte se o programu Varuh zdravja, ki je na voljo vsem zavarovancem zavarovalnice Vzajemna. Gre za edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim članov ne le zavarujejo, ampak jim pomagajo zdravje ohranjati. Zavarovancem je omogočen enostaven dostop do informacij s področja zdravstva, prav tako so jim na voljo številne ugodnosti programa zvestobe.

Največja specializirana zdravstvena zavarovalnica

Osnovo dejavnost Vzajemne zdravstvene zavarovalnice predstavljajo dopolnilna zdravstvena zavarovanja. Poleg tega pa so ponudniki številnih drugih zdravstvenih zavarovanj, med katerimi so najbolj aktualna: zavarovanje za kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev Zdravstvena polica, nezgodna zavarovanja, zavarovanja za primer težjih bolezni in zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini.

Novice
Otvoritev
Nova poslovalnica Varuha zdravja, Vzajemne
Velja do: 30. april 2021

Vsi, ki bodo do petka, 30. aprila 2021, v novi kranjski poslovalnici sklenili eno od naslednjih zavarovanj – Zdravstvena polica, Zavarovanje za težje bolezni ali Družinsko celoletno zavarovanje za tujino Multitrip – bodo lahko izkoristili 20-odstotni popust na novo kolekcijo v trgovini Mass, ki je od poslovalnice oddaljena le nekaj korakov.

V novi poslovalnici Varuha zdravja, Vzajemne, so ob podpori njihovih svetovalcev omogočene hitre in kakovostne storitve. Lahko izveste tudi vse o programu Varuh zdravja, ki je na voljo vsem njihovim zavarovancem. Stranke se lahko v novi poslovalnici osebno posvetujejo s svetovalci in sklenejo zavarovanja v delovnem času od ponedeljka do petka od 9. do 20. ure. Za varno poslovanje je poskrbljeno z nameščenimi pleksi stekli, ki zagotavljajo ustrezno razdaljo in fizično pregrado, in z razkužili.

Direktor Vzajemnine poslovne enote Kranj Matjaž Fajfar je ob odprtju nove poslovalnice povedal, da je njihov cilj ustvariti prijazen, učinkovit in strokoven odnos zaposlenih do strank, poslovnih partnerjev in širšega okolja: »Želimo biti prva izbira, ko gre za zdravstveno in osebno varnost posameznika in družine.«

Vse novosti in aktualno dogajanje v zvezi s ponudbo zavarovanj in programom Varuh zdravja, s katerim svojim članom omogočajo enostaven dostop do informacij s področja zdravstva, pa lahko spremljate tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/Varuhzdravja/ ali jih obiščite v novi poslovalnici v nakupovalnem središču Supernova Qlandia Kranj in z veseljem vam bodo pomagali.