Prva liga | Kranj | Supernova Qlandia

Najnovejši trendi športne mode s podpisom priznanih blagovnih znamk adidas, Reebok, Icepeak in še več. V Prvi ligi boste vedno našli skrbno izbrane kolekcije oblačil in obutve za šport in prosti čas.

Prva liga

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Poskrbite za modni videz s kakovostno športno opremo iz Prve lige

Ohranite popoln slog tudi med najbolj zahtevnim treningom! Trgovina Prva liga vam vedno nudi najnovejše trende športne opreme priznanih blagovnih znamk, kot so adidas, Reebok, Icepeak, Puma, Under Armour, The North Face, Skechers, in številnih drugih. V novih kolekcijah odkrijte vrhunec oblikovanja sodobne športne mode, inovativne tehnologije, sodobne materiale ter zadnje trende športnih oblačil in obutve.

V nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj vas vedno razveselijo z novimi kolekcijami športne mode za ženske, moške in otroke. Poiščite vrhunsko opremo za treninge in tekmovanja ter udobna športna oblačila in obutev za prosti čas. Tekaški copati za vaš način teka, najnovejša tekaška oprema, funkcionalna oblačila za fitnes, aerobiko, trening na prostem ali skupinske športe – Prva liga poskrbi, da se boste v vsakem trenutku počutili fantastično! Svoj popolni športni slog poiščite v ponudbi T-shirt majic, majic brez rokavov, pajkic, kratkih hlač, trenirk, jopic, nepremočljivih jaken, superg in pohodniških čevljev. Nudijo pa tudi veliko druge športne opreme. V trgovini lahko kupite tudi športno torbo ali nahrbtnik, žoge za košarko, nogomet in odbojko ter kakovostna športna očala adidas in priljubljene športne ure Samsung.

Prva liga – ekskluzivni zastopnik adidas za Slovenijo

Trgovina Prva liga sodi pod okrilje podjetja AFP, d. o. o., ki že več kot dvajset let sodeluje s podjetjem adidas kot ekskluzivni zastopnik blagovne znamke adidas za Slovenijo, Hrvaško in BiH. Ta vse do danes ohranja veleprodajo blagovnih znamk adidas in Reebok za manjše kupce ter zastopstvo za celoten adidasov golf program.

Dolgoletno uspešno sodelovanje z adidasom, odlično poznavanje prodajnega programa ter istovetenje z blagovno znamko in njenimi vrednotami je kmalu pripeljalo do razvoja lastne maloprodajne mreže trgovin Prva liga v Sloveniji, ki jo sestavlja 9 trgovin Prva liga, 3 trgovine adidas shop ter 2 trgovini Outlet. Kot je pokazala javna raziskava, so kupci prodajalne Prva liga ocenili kot prijazne, zanesljive in zaupanja vredne, kar je podjetju še posebej v ponos. Vse to že več kot dvajset let zagotavlja, da se kupci z veseljem vračajo v prodajalne Prva liga, kar je tudi pomemben del strategije poslovanja.