Mobi Fashion | Kranj | Supernova Qlandia

Z Mobi Fashion vaš mobilni telefon nikoli ne bo dolgočasen. Originalni ovitki za telefon, etuiji, polnilci in drugi dodatki za telefon ustvarijo popoln slog za vsako priložnost.

Mobi Fashion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika Modni dodatki
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika Modni dodatki

Izberite svoj novi ovitek za telefon v modni izbiri Mobi Fashion

Izrazite svojo osebnost tudi z videzom mobilnega telefona. Na prodajnem otočku v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj raziščite svet kakovostnih modnih dodatkov za mobilne telefone Mobi Fashion. Izberite originalni ovitek za telefon iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony, Xiaomi, HTC, Nokia, LG in številne druge priljubljene znamke mobilnih naprav ali si privoščite klasični enobarvni ovitek, smešni ovitek z zabavnim motivom ali izvirnim napisom, modni ovitek z bleščicami ter številne druge kakovostne ovitke in etuije za telefon kakovostnih znamk CLKCase, X-level in Remax. Obožujete priznane modne znamke? Tu so še etuiji in ovitki za iPhone Guess!

V trgovini Mobi Fashion je na voljo še izbrana dodatna oprema za mobilni telefon, kot so zaščitne folije in zaščitna stekla za zaščito pred praskami, bluetooth slušalke za prostoročno telefoniranje, selfi stick za popolne selfije, razni kabli, polnilci za telefon, avtopolnilci, brezžični polnilci ter nosilci in držala za varno telefoniranje med vožnjo.

Mobi Fashion – ko vaš mobilni telefon zablesti

Mobi Fashion je specializirana trgovina za prodajo ovitkov in drugih dodatkov za mobilne telefone. Trgovino z imenitnimi modnimi ovitki in etuiji za mobilni telefon lahko najdete še na petih lokacijah po Sloveniji.

Trgovina Mobi Fashion sledi svetovnim trendom in v svojo ponudbo tedensko dodaja nove atraktivne izdelke, s katerimi soustvarja modno podobo mobilnega sveta. V trgovini boste našli ovitke za več kot 150 različnih modelov mobilnih telefonov najrazličnejših proizvajalcev. Poleg ovitkov lastne blagovne znamke imajo v ponudbi tudi izdelke drugih priljubljenih znamk.