Fajfar | Kranj | Supernova Qlandia

Začutite neizmerno udobje v copatih, natikačih, coklih in drugi usnjeni obutvi Fajfar. Kakovostna obutev je izdelana v Sloveniji.

Fajfar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta 1. maja 77
4000 Kranj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Varen in udoben korak z obutvijo Fajfar

Krasen svet pisane domišljije se odpre pred vašimi očmi, ko se ustavite pri prodajnem otoku z unikatnimi copati, natikači in udobno usnjeno obutvijo v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kranj. Med pripravami na šolo, ko iščete udobne šolske copate, v pričakovanju praznikov, ko želite najdražje obdariti s čudovitim darilom ali kar tako, ker cenite kakovostno, udobno in zračno obutev iz naravnih materialov – Obutev Fajfar ima vedno pravi par obutve, tudi za najbolj zahtevna stopala.

V ponudbi trgovine so raznovrstni copati za otroke in odrasle, cokli in natikači. Copati Fajfar so tako zračni, mehki in udobni, v njih pa se noga ne poti. Prav tako je poskrbljeno za varen korak, saj veliko domačih in šolskih copat ima mehak nedrseč podplat iz gume. Poleg večnih klasik so pravi hit tudi unikatni copati iz usnja, krzneni cokli s pregibnim podplatom, natikači, ki so videti kot platnene superge, in šolski copati z vložki iz naravnega usnja.

Fajfar – vse se začne z izbiro kakovostnega usnja

Obutev Fajfar je družinsko podjetje s 25-letno tradicijo, ki uspešno ustvarja udobje in kakovost za svoje kupce. Vsa obutev Fajfar je izdelana v Sloveniji, pri tem pa uporabljajo najbolj kakovostne materiale, kot so naravno usnje, ovčje krzno, volna, tekstil, filc ter konjska in goveja koža. Da je kakovost res na prvem mestu, poskrbi utečena ekipa podjetja, ki obutev oblikuje in izdeluje v lastnem obratu na Spodnjem Brniku. Obutev Fajfar je eno redkih podjetij, katerih izdelki so še vedno v celoti izdelani v Sloveniji. Materiale za obutev dobavljajo pri proizvajalcih iz Slovenije in Evropske unije, pri tem pa zahtevajo, da ima prav vsak uporabljen material ustrezen certifikat kakovosti.

Ideje za vrhunsko in edinstveno obutev po večini nastanejo znotraj ekipe podjetja, pri tem pa upoštevajo trende na trgu in želje kupcev. Motivi obutve so raznovrstni, serije majhne in unikatne, kar omogoča pestro ponudbo. Pri določenih modelih se lahko dogovorite za izdelavo obutve po naročilu – izdelajo motiv po vaših željah, personaliziran za posebne priložnosti.